Cinc persones ferides a Burjassot en una baralla amb una arma de foc

La Policia Nacional, encarregada de la investigació dels fets, ha detingut un home de vint anys

Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU
Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU / Generalitat Valenciana

La Policia Nacional investiga una baralla entre membres de dues famílies que ha tingut lloc aquesta matinada de diumenge entorn de les 5:50 hores a Burjassot (Horta Nord). L'enfrontament, en què s'han utilitzat diverses armes, incloent-hi una de foc, ha acabat amb cinc persones ferides. A més, un home de vint anys ha sigut detingut i es troba en dependències de la Prefectura Superior de la Policia de València.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha informat que han fet un total de tres intervencions al llarg de la matinada i el matí. La primera, rebuda entorn de les 5:50 h, s'ha fet per a avisar que hi havia diverses persones ferides, però la unitat del SAMU que havien enviat per a atendre-les ha tornat perquè ja havien sigut tractades per la sanitat primària.

La segona telefonada l'han feta a les 7:39 h per a alertar que un home tenia dues ferides als glutis, però ja havia tornat al seu domicili. S'ha enviat una unitat de Suport Vital Bàsic i han atés el ferit sense incidències.

La tercera ha arribat després per a comunicar que tres persones d'una mateixa família presentaven contusions: un home, una dona i la filla. S'ha enviat un suport d'infermeria que ha tractat les ferides i posteriorment han sigut traslladats a l'hospital.

El Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València continua amb les investigacions per a esclarir els fets.

També et pot interessar

stats