Cinc persones detingudes a Borriana per arreplegar il·legalment més de 100 quilos de caragols

La policia ha detingut els presumptes autors amb cinc malles plenes de caragols procedents de paratges naturals de València.

Els agents han trobat cinc malles plenes de caragols
Els agents han trobat cinc malles plenes de caragols / Policia Autonòmica

La Policia Autonòmica ha detingut cinc persones a Borriana, a la Plana Baixa, acusades de recollir il·legalment més de 100 quilos de caragols per a vendrel's.

Els agents han parat els presumptes autors de l'arreplega il·legal dels caragols quan circulaven en un vehicle per un un carrer d'aquesta localitat. Els agents han trobat a l'interior del turisme diversos poals amb cinc malles plenes de caragols.

El subgrup d'Atenció a la Ciutadania de la Policia Autonòmica ha detingut els cinc ocupants del vehicle en no poder acreditar aquests la legalitat de la mercaderia. Tot apunta que els caragols els havien furtat en paratges naturals de Xest, a la província de València.

Els detinguts pretenien vendre la mercaderia a una persona de Borriana. La policia ha tornat els caragols al seu medi natural al parc natural del Desert de les Palmes, a la Plana Alta. L'operació s'emmarca en el pla de control de protecció de productes hotofrutícoles de la Policia Autonòmica.

També et pot interessar