Cinc homes ferits en incendiar-se de matinada una vivenda a Ontinyent

Quatre presentaven problemes per inhalació de fum, mentre que el quint ha requerit atenció per un esquinç

Alguns dels efectius de bombers que van intervindre per a sufocar l'incendi de la vivenda d'Ontinyent
Alguns dels efectius de bombers que van intervindre per a sufocar l'incendi de la vivenda d'Ontinyent / Consorci de Bombers de València

Cinc homes, d’edats compreses entre els 29 i 70 anys, han resultat ferits en l’incendi registrat en un edifici d'Ontinyent. El foc s’ha declarat cap a les tres de la matinada en una vivenda del carrer Josep Melcior Gomis de la ciutat de la Vall d’Albaida, segons han confirmat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Quan els bombers hi han arribat, han hagut de rescatar quatre persones que encara estaven dins de l'edifici, mentre que altres dos en van eixir pels seus mitjans.

Tot fa pensar que l'origen del foc està en un quadre elèctric situat a l'escala de l'edifici, com apunten fonts del Consorci Provincial de Bombers. L'incendi ha provocat una gran fumeguera, que s'ha propagat per la planta baixa i les tres plantes de l'immoble. Efectius de tres parcs (Ontinyent, Xàtiva i Alzira) han intervingut en l'extinció.

Tots els afectats, tret d’un que presentava un esquinç, van requerir atenció sanitària per inhalació de fum. A més, a tres dels homes ferits, de 29, 38 i 60 anys, els van traslladar fins a l’Hospital d’Ontinyent, mentre que al quart, de 48 anys, el van derivar al de Xàtiva, segons detallen des del CICU. 

També et pot interessar

stats