Cinc ferits apunyalats a València i Paiporta en celebracions de Halloween

El més greu és un menor de 17 anys, que va rebre quatre punyalades a Paiporta, una, al pulmó. Els altres casos s'han produït en locals d'oci i en una baralla al voltant de la plaça de bous de València

Dispositiu especial de la Policia Local de València per les celebracions d'Halloween
Dispositiu especial de la Policia Local de València per les celebracions d'Halloween / Twitter: @policialocalvlc

Cinc joves han resultat ferits per agressions amb arma blanca durant aquest cap de setmana en cinc apunyalaments en celebracions de Halloween a la ciutat de València i Paiporta, en diferents recintes i locals d'oci, segons han confirmat a À Punt fonts policials.

Com a resultat d'aquestes agressions, hi ha un menor ferit greu per una punyalada al pulmó en una festa a Paiporta, dos ferits més per una baralla en l'entorn de la plaça de bous de València, un més en una baralla en un local d'oci i un cinqué en una discoteca.

En cas de Paiporta, era la una i mitja de la matinada de diumenge quan, durant la celebració de la festa de Halloween al recinte firal es va produir una baralla. Un menor, de 17 anys, va rebre quatre punyalades, una, la més greu, al pulmó. L'agressor, també menor d'edat, va fugir abans que arribara la Guàrdia Civil.

A la víctima la van traslladar immediatament a l'Hospital General de València en estat greu. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències el seu pronòstic és reservat.

Vora 30 persones implicades en la baralla

En aquest cap de setmana hi ha hagut més baralles amb víctimes a València. A últimes hores de la vesprada del diumenge, dos homes, un d'ells un jove de 21 anys, van resultar ferits per arma blanca en una baralla multitudinària.

Al voltant de 30 persones, amb alguns menors d'edat segons testimonis presencials, van començar un enfrontament per l'entorn de la plaça de bous de València, on es va atendre a la primera víctima. La baralla va continuar fins a les proximitats del Muvim, on es va produir la segona agressió amb una víctima per apunyalament.

D'altra banda, un jove de 21 anys va resultar ferit per arma blanca en una altra agressió la matinada del dissabte al diumenge en una discoteca del carrer de Campos Crespo de València. L'autor de l'apunyalament, un jove de 26 anys, va ser reduït per treballadors de l'equip de seguretat del local i arrestat a continuació per Policia Nacional per un delicte de lesions.

Mig miler de telefonades per seguretat ciutadana

La Policia Nacional ha detingut també un jove de 27 anys per apunyalar per l'esquena un altre dins d'un local d'oci de València durant la nit del divendres al dissabte.

Durant aquest cap de setmana el telèfon del Centre d'Emergències ha rebut 8.000 telefonades, més de 500 sobre assumptes de seguretat ciutadana.

També et pot interessar

stats