Cinc detinguts en un operatiu contra els robatoris al Postiguet d'Alacant

L'operació, coordinada entre la Policia Nacional i la Local d’Alacant, també ha servit per a identificar noranta persones i fer catorze propostes de sanció administrativa

Agent i vehícle de la Policia Nacional
Agent i vehícle de la Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional i la Local d’Alacant ha detingut tres adults i dos menors per robatoris, en un operatiu dut a terme aquest dijous a la vesprada a la platja del Postiguet (Alacantí). Durant el dispositiu també es van identificar noranta persones i es feren catorze propostes de sanció administrativa per possessió de substàncies estupefaents.

Aquesta intervenció forma part d’un dispositiu de reforç per a previndre furts en platges i zones d’oci del municipi d'Alacant amb motiu de l’operació Estiu. Un dispositiu on es van coordinar els dos cossos policials.

A dos dels detinguts, tots dos menors d'edat, els imputen un presumpte delicte de furt in fraganti, ja que els agents els van sorprendre quan s'emportaven unes motxilles d'uns banyistes, que contenien dos telèfons mòbils d'alta gamma i objectes personals.

Pel que fa als adults capturats, un d'ells ho va ser per un suposat delicte de robatori amb força en interior de vehicle i els altres dos per infracció de la llei d'estrangeria.

També et pot interessar

stats