Cinc detinguts pel robatori en una casa d'Alacant, en què van encanonar i lligar la víctima

Els arrestats estan imputats de robatori amb violència i intimidació a casa habitada, detenció il·legal, tinença il·lícita d'arma prohibida i estafa 

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant / CNP

La Policia Nacional ha detingut tres homes i dos dones entre 19 i 52 anys a Alacant i Zújar (Granada) per la presumpta relació amb el robatori en un habitatge en una zona rural de la capital de l'Alacantí, on van encanonar i van lligar la víctima en una cadira amb brides.

Segons la Policia Nacional, a la casa van entrar dos homes encaputxats i armats amb una escopeta i una navalla per a lligar el propietari, de 66 anys, mentre registraven el domicili a la recerca d'efectes per a robar.

Segons va relatar la víctima, mentre un l'apuntava al pit, l'altre l'amenaçava amb una navalla al mateix temps que li demanava saber on estaven els diners. Com que l'única cosa que els responia era que el que tenia era el que hi havia en la cartera, el van lligar de peus i mans amb brides en una cadira.

El botí que es van emportar va ser de tot just 120 euros en efectiu, documentació i targetes bancàries, el telèfon mòbil i quinze garrafes d'oli d'oliva verge extra, a més d'una escopeta de cartutxos. Abans de fugir, els assaltants van amenaçar la víctima amb cremar-li la casa si denunciava els fets.

Transcorregut un temps, la víctima va aconseguir deslligar-se i va eixir de la casa precipitadament pensant que els captors encara estaven per la finca. Hores més tard, va eixir de l'amagatall i va caminar per la carretera fins que es va trobar amb un camioner a qui li va demanar el telèfon per a parlar amb la Policia Nacional.

Durant la investigació, es va esbrinar que els autors de l'assalt havien intentat utilitzar sense èxit les targetes de crèdit de la víctima en diversos caixers.

Finalment, es va produir la detenció de dos homes i dos dones a Alacant i d'una cinquena en la localitat granadina de Zújar. Als arrestats se'ls imputen els delictes de robatori amb violència i intimidació a casa habitada, robatori amb força, detenció il·legal, tinença il·lícita d'arma prohibida, estafa i delicte lleu d'apropiació indeguda.

També et pot interessar

stats