Els cinc detinguts per l’agressió sexual a una dona de Mislata queden en llibertat provisional

El jutge els prohibeix acostar-se a la víctima i comunicar-se amb ella mentre la causa estiga investigant-se

Un dels detinguts per l'agressió sexual puja al furgó policial
Un dels detinguts quan pujava al furgó policial després de ser detingut / CNP

Els cinc homes detinguts com a presumptes autors d’agredir sexualment una dona en un descampat entre Mislata i Xirivella han quedat en llibertat provisional. El jutge del jutjat d’instrucció número 3 de Mislata, que porta el cas, els ha deixat lliures de manera provisional, però no podran acostar-se a menys de 200 metres de la víctima ni tampoc comunicar-se amb ella per cap mitjà, mentre es tramita aquesta causa.

També ha quedat en llibertat la parella d’un d’ells, que estava detinguda per presumptament haver coaccionat la víctima i el seu company sentimental perquè no posaren aquesta suposada agressió en mans de la justícia. Fonts judicials han confirmat que la causa continua oberta per delictes d’agressió sexual i amenaces.

Els fets van passar el 3 de gener, quan suposadament els acusats van realitzar tocaments a la dona aprofitant que la parella d’aquesta se n'havia anat a treballar. Es dona la circumstància que la dona està en una situació d’extrema vulnerabilitat, donat que pateix una malaltia mental i viu en un camió en un descampat.

 

També et pot interessar

stats