Cinc anys després de la paralització del Castor, continuen obertes moltes incògnites

Aquest divendres, el programa ‘Punt docs’ analitza l’entramat econòmic i polític al voltant d’aquesta fallida milionària.

VÍDEO | Cinc anys després de la paralització del Castor, continuen obertes moltes incògnites

Cinc anys després de la paralització la plataforma Castor, continuen obertes moltes incògnites. El govern espanyol encara no ha decidit si desmantellarà aquest magatzem de gas, situat davant de la costa de Vinaròs. 

Aquesta nit el programa d’À Punt Mèdia Punt docs analitza l’entramat econòmic i polític al voltant d’aquesta fallida milionària en el reportatge 'Castor, el gas perdut'.

El programa arreplegarà diverses declaracions d’experts o implicats en el projecte Castor, com l’autor del llibre 'Castor: la bombolla sísmica', Jordi Marsal; l’experta de l’Observatori del Deute en la Globalització, Emma Avilés; el professor de Prospecció Geològica de la Universitat de Barcelona Josep Giner; i la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, entre d’altres. 

El reportatge 'Castor, el gas perdut' s’emet després de l’informatiu, a les 22 hores, en la televisió i en el web apuntmedia.es. 

També et pot interessar

stats