El CIE de Sapadors tancarà tres mesos per a reformar-se

El nou espai incorporarà una sala perquè els interns puguen entrevistar-se amb els advocats.

VÍDEO | L’intern del CIE de València amb tuberculosi rep l’alta mèdica
Notícies Societat | 07
VÍDEO | L’intern del CIE de València amb tuberculosi rep l’alta mèdica Notícies Societat | 07 / 02/2020 22:30 À Punt NTC Play Video Imatge d'arxiu del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Sapadors de València / Arxiu

El Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de València, situat a les dependències policials del carrer Sapadors, tancarà durant uns tres mesos, previsiblement després de les festes de Pasqua, per a ser rehabilitat.

Segons la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, la intervenció s'engloba en el marc d'un pla de millora d'aquestes instal·lacions en tot Espanya. El Ministeri de l'Interior invertirà 33,6 milions d'euros en tres anys.

Calero, que opina que els CIE han d'existir perquè si no "es porta el problema d'un lloc a un altre", ha explicat que la rehabilitació es du a terme perquè l'espai reunisca les millors condicions possibles.

Després de la reforma, el CIE disposarà d'un espai perquè els interns puguen entrevistar-se amb els seus advocats i advocades, en resposta a una reivindicació que havia formulat ja el Col·legi d'Advocats a petició dels lletrats especialistes en estrangeria.

També et pot interessar

stats