Cessa la direcció del col·legi Jaime Sanz de Peníscola per maltractaments en el centre

Els fets, que investiga la Fiscalia, es van produir suposadament en el menjador escolar.

VÍDEO | Cessa la direcció del col·legi Jaime Sanz de Peníscola per maltractaments en el centre

La Conselleria d’Educació ha destituït la direcció del col·legi públic Jaime Sanz de Peníscola, en què quatre treballadors havien denunciat maltractaments a menors. 

Els suposats maltractaments tenien lloc al menjador infantil presumptament per part de treballadors de l’empresa concessionària del servei. 

Les monitores van advertir a la direcció del centre i l’empresa però no van emprendre cap acció. Aleshores van denunciar els fets en la inspecció educativa i la Fiscalia de Castelló. Els fets es remunten a l’any 2014, però no va ser fins al 2018 quan la Fiscalia va obrir diligències per a començar la investigació. 

Després que les monitores testificaren fa alguns dies als jutjats de Vinaròs i mostraren vídeos dels suposats maltractaments, la Conselleria d’Educació ha confirmat a À Punt NTC que ha cessat la direcció del col·legi “per a un bon funcionament del centre i una bona convivència amb la comunitat educativa”. Expliquen que la mesura s’ha adoptat en compliment del pla d’intervenció en aquest tipus de casos. 

La directora del centre, per la seua banda, insisteix que la cúpula directiva no ha sigut destituïda sinó que ha presentat la dimissió, i ha negat haver tingut coneixement d'aquests maltractaments. En tot cas, no ha volgut fer més declaracions i estudia amb el seu advocat emetre un comunicat. 

També et pot interessar

stats