El Certamen Francesc Tàrrega de Benicàssim ja té els dotze guitarristes de les audicions

Els 21 seleccionats de la 53a edició del concurs són xiques i xics de 13 nacionalitats.

El Certamen Francesc Tàrrega de Benicàssim ja té els dotze guitarristes de les audicions
El Certamen Francesc Tàrrega de Benicàssim ja té els dotze guitarristes de les audicions

Els 12 guitarristes de la 53a edició del Certamen de Guitarra Francesc Tàrrega han quedat seleccionats després de dues jornades intenses de preseleccions en què han participat més de 20 músics, xics i xiquets, procedents de més de 15 països. Així, els elegits pel jurat són  l'espanyol Javier García Verdugo; Ema Kapor, de Sèrbia; Igor Klokov i Elena Fomenko, de Rússia; Pavel Kukhta, de Bielorrússia; Andrés Madariaga, de Xile; Domenico Mottola, Marco Piperno i Simone Rinaldo, d'Itàlia; Damiano Pisanello, de Suïssa; i Sanel Redžić, de Bòsnia i Hercegovina. 

El director del Certamen, José Manuel Morales, ha comunicat la decisió del jurat i ha destacat l'alt nivell dels participants en l'edició número 53.

 

Les sessions oficials del LIII Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega començaran el dilluns 2 setembre al Teatre Municipal a les 22:00 hores i continuaran el dimarts 3 i el dimecres 4 a la mateixa hora. L'entrada és gratuïta.

 

Ara, del dilluns 2 al divendres 6, els 12 músics s'enfrontaran en diferents concerts, d'on es triaran les tres persones que passaran a la final.

Abans de començar les sessions, el programa del Certamen continua aquest diumenge amb el concert de presentació del disc gravat per Alejandro Córdova, guanyador del certamen en l'edició del 2017. La cita musical és en l'Espai de la Música a les 20:00 hores i els assistents rebran com a obsequi el disc de Córdova.

També et pot interessar

stats