Els centres educatius valencians a penes tenen un 0,1% de casos de Covid-19

La Conselleria d'Educació assegura que la xifra d'aules confinades ha baixat un 32% en l'última setmana

Una docent pren la temperatura a un alumne en una imatge d'arxiu / Conselleria d'Educació
Una docent pren la temperatura a un alumne en una imatge d'arxiu / Conselleria d'Educació

La Comunitat Valenciana arriba a la meitat del mes de març en una bona situació pandèmica a les aules. Sols un 0,1% dels 818.644 alumnes de Primària, Infantil, Secundària, Batxillerat i FP són positius actius (514 alumnes), el mateix percentatge que hi ha entre els 78.434 docents, segons les dades del balanç setmanal de la Conselleria d'Educació (85 professionals).

La Conselleria ha informat aquest dilluns del confinament de 31 grups en 16 centres educatius, que eleven el total d'aules confinades a 45 en 27 centres diferents. Educació ha remarcat que la xifra acumulada d'aules confinades s'ha reduït un 32%.

La distribució geogràfica de les aules confinades indica que és la província de Castelló la que en té més. En concret, a les comarques del nord hi ha 19 grups de cinc centres els quals s'ha hagut de confinar. A Alacant, mentrestant, hi ha 12 centres educatius que tenen 14 grups confinats i a València hi ha 10 centres que tenen 12 grups confinats.

Per la seua banda, a les comarques d'Alacant hi ha 28 docents afectats per la Covid-19, 21 a les de Castelló i 36 a les de València.

També et pot interessar

stats