Els Centres d'Entrenament reclamen al Consell poder reobrir

Els pavellons, pistes tancades, centres esportius i gimnasos, continuen tancats excepte per a competicions autoritzades

Concentració de la plataforma Defén els Centres d'Entrenament davant el Palau de la Generalitat
Concentració de la plataforma Defén els Centres d'Entrenament davant el Palau de la Generalitat / À Punt

La plataforma Defén els Centres d'Entrenament s'ha concentrat aquest divendres davant el Palau de la Generalitat per a reclamar que es permeta la reobertura de totes les instal·lacions esportives, després de la caiguda de la incidència acumulada de casos per coronavirus en la Comunitat en les últimes setmanes.

Segons ha explicat el portaveu de la plataforma, Vicente Gómez, aquesta concentració s'ha celebrat per a lluitar contra el tancament total de les instal·lacions esportives que no estan a l'aire lliure, en una plataforma que reuneix centres d'arts marcials, fitness, instal·lacions esportives, gimnasos, crossfit i ioga.

Gómez ha assegurat que les instal·lacions esportives han complit "totes les premisses que la Generalitat ha imposat al llarg dels últims mesos" i ha demanat que permeten la reobertura dels seus recintes després de prendre els mateixos centres esportius mesures addicionals" més enllà de les establides" pel Consell.

Així, ha lamentat que les reunions amb Presidència i la Conselleria de Sanitat "no han fet efecte" i, per això han dut a terme, a les portes del Palau de la Generalitat, una "botzinada" per a reclamar la reobertura dels seus locals.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat aquest divendres la resolució de la Conselleria de Sanitat sobre les mesures per a la desescalada de les activitats esportives, entre les quals destaca la de poder practicar activitat física i esportiva a l'aire lliure i en instal·lacions esportives obertes, sense contacte físic.

No obstant això, continuen tancats al públic pavellons, pistes tancades, centres esportius i gimnasos, excepte per a competicions autoritzades, cas en el qual l'aforament màxim serà de 2,25 metres quadrats per usuari.

També et pot interessar

stats