El Centre de Salut de la Coma restableix l'atenció primària i reforça la seguretat

El consultori va tancar dos dies després que les tres metgesses titulars demanaren la baixa

El centre de Salut de la Coma tanca les portes per la baixa de les tres metgesses titulars
El centre de salut de la Coma, a Paterna / À Punt NTC

El consultori d'atenció primària del barri de la Coma de Paterna ha restablit l'atenció amb la incorporació de dos metges de família. El centre de salut va haver de tancar dimecres després que les tres metgesses titulars demanaren la baixa

La causa semblava estar darrere d'unes amenaces a l'equip sanitari del centre i d'una situació complicada, en especial des de l'inici de la pandèmia. Ara, l'Ajuntament de Paterna ha reforçat la presència policial perquè el personal sanitari puga desenvolupar l'activitat amb normalitat i atendre el veïnat.

Després de coincidir la baixa de les tres metgesses, durant dos dies no es van poder atendre les cites presencials en el consultori, que es van derivar al centre del Clot, i ara la Conselleria de Sanitat ha incorporat a dos professionals per a restablir l'atenció primària.

A més, es reforçarà la seguretat privada en les instal·lacions del centre, que també es coordinarà amb els agents policials.

La major presència policial permetrà, segons la tinenta d'alcaldia de Seguretat, Nuria Campos, que el personal sanitari puga desenvolupar l'activitat amb normalitat i atendre el veïnat del barri que requerisca d'assistència mèdica.

També et pot interessar

stats