Centenars de tovalloletes apareixen en un barranc i altres punts de Nules

L'Ajuntament ha iniciat una investigació per a esclarir l'origen de les deixalles i si provenen d'un abocament il·legal

Tovalloleta de paper a la platja de Nules
Tovalloleta de paper a la platja de Nules / À Punt NTC

Centenars de tovalloletes han aparegut al barranc de la Serraleta de Nules, a la part vella i a les platges. L'Ajuntament ha iniciat una investigació per a esclarir l'origen de les deixalles i si provenen d'un abocament il·legal. En eixe cas podria tractar-se d'un delicte contra el medi ambient.

Ha sigut una veïna la que ha fet la denúncia a través de les xarxes socials de com es troben les platges, just davant de sa casa. Tovalloletes i altres restes que fan impossible caminar per la vora de la mar, i són un problema de salubritat. Demanen responsabilitats perquè no és la primera vegada que passa.

Però és que aquest no ha sigut l'únic punt afectat. El passeig de la Serraleta també ha aparegut ple de tovalloletes i des de l'Ajuntament n'investiguen les causes, per si hi ha hagut algun vessament il·legal. Però sobretot creuen que és una qüestió de responsabilitat de cadascun dels usuaris.

El veïnat demana que el canal de la Gola estiga net i que no es convertisca en un femer que aboca restes a les platges quan plou de manera intensa.

També et pot interessar