Centenars de persones reclamen millores laborals i d'atenció sanitària a la Marina Alta

La manifestació ha sigut convocada a Dénia pel comité d'empresa de l'Hospital Marina Salud

Imatge de la manifestació / À Punt NTC

Centenars de persones han participat aquest divendres de vesprada en la manifestació convocada pel comité d'empresa de l'Hospital Marina Salud per a exigir millores laborals i d'atenció sanitària a la Marina Alta. En la protesta, que ha recorregut el centre de Dénia, han demanat a la Conselleria de Sanitat que desbloquege el conveni acordat l'any passat amb la concessionària, i que pose fi a les retallades. Esta manifestació té lloc quan falten deu mesos perquè l'Hospital de Dénia torne a ser de gestió pública.

“Una sanitat de qualitat igual que la de les comarques veïnes”, és el que reclama el comité d’empresa de l’hospital. “No estan afavorint que el personal sanitari estiga a gust en aquesta comarca”, diu Joan Sarrió, president del comité, que afirma que estan patint fuga de treballadors del sector.

El dia 5 d’agost van signar el conveni, però la representant de la UGT Patricia Pelegrí, de l’Hospital Marina Salud, denuncia que “entre unes coses i altres no el tenim encara”. Assegura que veuen “el futur molt negre en aquest hospital”.

També et pot interessar

stats