Centenars de persones es concentren a Benimaclet en suport al CSOA l'Horta

Des del Casal Social Okupat denuncien "un clar intent d'especulació" darrere del desallotjament.

VÍDEO | Centenars de persones es concentren a Benimaclet en suport al CSOA l'Horta

Centenars de persones s'ha concentrat aquest dilluns de vesprada a la plaça de Benimaclet (València) en suport del Casal Social Okupat de l'Horta, en resposta a l'intent de desallotjament que ha patit al matí.

Al crit de "els carrers seran sempre nostres" i "fora policia dels nostres barris", veïnat i simpatitzants s'han mostrat a favor de la continuïtat del CSOA l'Horta, que fa huit anys està en aquest barri de València.

Segons ha explicat a À Punt Carlos Marcos, membre de l'assemblea del CSOA l'Horta, la concentració d'aquesta vesprada ha sigut "una resposta a la situació generada pel govern i la policia" amb l'intent de desallotjament. Un desallotjament que, segons Marcos, hauria sigut il·legal si s'haguera produït, ja que l'ordre que tenia la Policia ve d'un procés que el CSOA ha guanyat en tribunals i no dona dret a desallotjar immoble.

Per a les persones que integren el CSOA l'Horta el govern ha utilitzat la Sareb per a "rentar-se les mans", ja que "ha creat un banc per a ajudar als bancs i no a la població". De fet Marcos ha assegurat que no és casual que es comencen a desallotjar espais culturals ara que es debat el PAI de Benimaclet i que hi ha un "clar intent d'especulació" darrere de tot.

També et pot interessar

stats