Centenars de persones col·lapsen l'estació del Nord de València per una incidència de rodalies

Molts dels usuaris han denunciat la falta d'informació sobre els horaris d'eixida o la garantia que el seu tren arribara a la destinació

Moments a l'estació del Nord de València amb molta gent / À Punt NTC

Una incidència a la infraestructura ferroviària entre les poblacions de Silla (Horta Sud) i Alzira (Ribera Alta) ha afectat aquesta vesprada la circulació a tota la línia C2 de tren de rodalies de València, segons ha informat Renfe a través de Twitter. Així, a les 16:30 hores s'ha establit una via única de transport, amb una freqüència de pas d'un tren cada hora.

A més, el servei d'Adif ha confirmat que "els trens de la línia C2 del nucli de València circulen amb retards mitjans de 25 minuts, a causa d'una incidència en la infraestructura entre Algemesí i Benifaió (Ribera Alta)".

Segons han confirmat des de Renfe poc abans de les 19:30 hores, la incidència continuava sense solució tres hores després i, davant les preguntes dels usuaris sobre si continuaria la situació durant dijous, la resposta ha sigut que "no podem preveure en quin moment estarà solucionada". Com a conseqüència, centenars de persones han col·lapsat l'andanada i la major part de l'espai interior de l'estació del Nord de València. Molts dels usuaris han denunciat a través de les xarxes socials la falta d'informació sobre els horaris d'eixida o la garantia que el seu tren arribara a la destinació.

També et pot interessar