Centenars d'afectats es reuneixen contra el tancament de les clíniques d'iDental

A la Comunitat Valenciana, on hi ha cinc establiments, ja han tancat els d'Elx, València i Alfafar.

Les clíniques tenen més de 20.000 pacients, molts dels quals han patit la paralització de les visites ja iniciades
Les clíniques tenen més de 20.000 pacients, molts dels quals han patit la paralització de les visites ja iniciades

Aquest matí, centenars de pacients de les clíniques iDental han trobat la porta dels establiments tancats. Els perjudicats, que se situen en diferents regions espanyoles, han creat una plataforma per a prendre mesures legals contra la companyia, la qual acumulava denúncies per impagaments des de 2014.

Sota la filosofia d'odontocràcia, iDental ofereix tractaments a baix preu. No obstant això, després de mesos amb problemes per impagaments de nòmines i als proveïdors, les han clausurades sense avisar els pacients.

La plataforma, que té la seua seu a Alacant, ha afirmat en un comunicat que està rebent "innombrables" testimoniatges de centenars de pesones perjudicades pel tancament de locals d'iDental en comunitats com Madrid, Catalunya, Andalusia o Cantàbria, entre altres. Concretament, a la Comunitat Valenciana, amb cinc clíniques, ja han tancat les d'Elx, València i Alfafar.

20.000 pacients esperant tractament

Les clíniques tenen més de 20.000 pacients, molts dels quals han patit la paralització de les visites ja iniciades, però segueixen pagant les quotes dels préstecs personals que havien subscrit amb diferents entitats per a finançar-les, segons la plataforma.

Així mateix, la presidenta del col·lectiu adverteix també en el comunicat dels "evidents riscos" que comporten per a la salut dels perjudicats la interrupció dels tractaments.

També et pot interessar