CEAR organitza un sopar solidari a Benimàmet

La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat organitza l'acte amb l'objectiu de sensibilitzar la societat valenciana.

CEAR organitza l'acte amb l'objectiu de sensibilitzar la societat valenciana

La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat, en col·laboració amb la Regidoria de Pobles de València, organitza la tercera edició del seu sopar solidari. Serà el divendres 28 de setembre, a les 20.00 h al Parc Lineal de Benimàmet.

En l'acte participarà el grup de teatre de CEAR Cullera, format per persones refugiades. El sopar serà a càrrec de la fundació Novaterra, que s'ocupa de procurar la integració de persones desafavorides mitjançant el treball. La música vindrà de la mà del grup de folk valencià Carraixet, que ja va col·laborar amb CEAR en el concert solidari "Casa meua és casa teua" que tingué lloc al Teatre el Micalet de València al maig, i de Sultana DJ. Al llarg de la vetlada també hi haurà una rifa solidària.

L'objectiu de l'esdeveniment és sensibilitzar la societat valenciana sobre la realitat de les persones refugiades i la seua integració. La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat defén i promou des de 1979 els drets humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional o en risc d'exclusió social. Segons les seues estimacions, en 2018 es batrà un nou rècord de peticions d'asil a Espanya.

També et pot interessar

stats