CCOO reclama un protocol que informe de com actuar en cas de temperatures altes a les aules

El sindicat també demana una revisió periòdica als centres educatius per a garantir que es compleixen les condicions adients i s'hi incorporen mesures de sostenibilitat.

El secretari de Cultura i Política Lingüística de CCOO-PV, Ferran Garcia, en 'Les notícies del matí'
El secretari de Cultura i Política Lingüística de CCOO-PV, Ferran Garcia, en 'Les notícies del matí'

Quan falten pocs dies perquè comence el curs escolar el 9 de setembre, el sindicat Comissions Obreres ha demanat a la conselleria d'Educació un protocol que informe als centres educatius de com actuar en cas que se superen els 27 graus en les aules. Així mateix, també ha reclamat que es programen revisions periòdiques als centres per a assegurar que es compleixen les condicions adients i que s'incorporen mesures de sostenibilitat.

Així ho ha assenyalat el secretari de Cultura i Política Lingüística de CCOO-PV, Ferran Garcia, en Les notícies del matí. També, ha apuntat que caldria que part de les despeses de la conselleria es destinaren a aquesta finalitat i que les noves instal·lacions que es facen estigueren adaptades per a fer front a les elevades temperatures. De cara a l'inici del nou curs, el sindicat també ha reivinicat millorar les condicions laborals per al professorat.

Pel que fa a la temporalitat en el sector i a la situació del cos docent interí, Ferran Garcia ha assegurat que la millor manera de solucionar-ho és preparant més convocatòries d'oferta pública d'ocupació, com ha dit que s'està fent els últims anys. Sobre les places que han quedat vacants en la convocatòria d'enguany, el secretari de Cultura i Política Lingüística del sindicat ha indicat que les pròximes convocatòries incorporaran les places desertes.

També et pot interessar

stats