CCOO denuncia el vessament d’aigües fecals en un centre sanitari a València

El sindicat assegura que, després de la remodelació, també tenen problemes de rosegadors i males olors.

Imatges de l’exterior del centre sanitari a València
Imatges de l’exterior del centre sanitari a València / Europa Press

La secció sindical de Comissions Obreres del Departament València Hospital General ha denunciat l’estat “lamentable” del centre sanitari del carrer Pintor Stolz que, després de remodelar-lo i obrir-lo a l’abril de 2019, ha tingut problemes de rosegadors, vessament d’aigües fecals, olors i falta de professionals i espai.

María Ángeles Gómez, coordinadora de la secció sindical de Salut Laboral de CCOO PV, ha assenyalat que a pesar de la remodelació del centre, s’ha mantingut “el mal estat de les canonades i la filtració d’olors que perjudiquen els treballadors i usuaris”.

El problema d’infraestructures es remunta a fa més de deu anys, pel qual el sindicat lamenta que, després d’invertir “molts diners en la reforma”, no s’arribaren a solucionar els problemes de les canonades. 

La direcció del centre va assegurar en aquell moment que les inundacions d’aigües fecals eren un problema de la baixant i que la responsabilitat era “de la comunitat de veïns”.

Sanitat assegura que han actuat "immediatament"  

El Departament de Salut de l'Hospital General de València ha defés que "si en algun moment" hi ha hagut indicis de la presència de rosegadors, s’ha actuat "de manera immediata", amb un "exhaustiu control de plagues". 

D'altra banda, en relació amb la urgència d'incorporar un zelador, han indicat que la incorporació està prevista per al mes de març.

També et pot interessar

stats