CCOO denuncia llençols bruts i esgarrats a l’Hospital General de Castelló de la Plana

La Conselleria de Sanitat assegura que el servei de bugaderia funciona amb "normalitat".

CCOO denuncia llençols bruts i esgarrats a l’Hospital General de Castelló de la Plana
CCOO denuncia llençols bruts i esgarrats a l’Hospital General de Castelló de la Plana

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO PV ha denunciat que l'empresa que presta el servei de bugaderia a l'Hospital General de Castelló de la Plana serveix llençols "bruts i trencats".

El sindicat ha apuntat que es tracta d'un problema "idèntic" al que s'ha denunciat recentment en el Servei Madrileny de Salut, on el servei també està privatitzat.

Així mateix, assegura que també es reprodueix en diversos centres hospitalaris de la Comunitat Valenciana, "amb especial incidència a l'Hospital La Fe". També hi ha hagut protestes dels representants sindicals a la direcció del Departament de Salut d'Oriola o el d'Alcoi.

No obstant això, segons el sindicat, un dels casos més "flagrants" és el de l'Hospital General de Castelló de la Plana, perquè, "a més dels llençols trencats i bruts, s'ha detectat que l'empresa concessionària no retorna tots els uniformes que s'emporta, i això genera problemes de proveïment del personal".

Sanitat assegura que el servei funciona amb "normalitat"

Per la seua banda, la Conselleria de Sanitat ha assegurat que el servei de bugaderia de l'Hospital General de Castelló de la Plana funciona amb "normalitat".

El Departament de Salut de Castelló de la Plana ha explicat que la denúncia "no es correspon amb la realitat". Segons ha subratllat, no existeix cap problema, i el Departament de Serveis Generals no ha traslladat a la gerència cap situació.

Així mateix, ha destacat que CCOO no s'ha dirigit fins hui a la gerència del Departament de Salut de Castelló per a tractar aquest aspecte. Finalment, indica que la gerència està a la disposició del sindicat i de la junta de personal per a solucionar qualsevol dubte o reclamació que tinguen sobre aquest tema.

També et pot interessar

stats