CCOO denuncia el deteriorament dels llits i el mobiliari de l'Hospital General de Castelló

El personal assegura que el mal estat dels mobles provoca riscos ergonòmics durant les tasques de mobilitat.

Hospital General Universitari de Castelló
Hospital General Universitari de Castelló / Arxiu (Efe)

El mobiliari obsolet de l'Hospital General de Castelló suposa riscos ergonòmics per a la salut de la plantilla que treballa en la mobilitat dels pacients i no és el més adequat per a les persones ingressades.

Així ho ha assegurat la secció sindical de CCOO en el Departament de Salut de Castelló, que ha denunciat davant la direcció del centre el "mal estat" dels llits i resta de mobles de la unitat d'hospitalització de l'Hospital General.

Com ha indicat el sindicat, el personal assevera que l'estat en què es troba el material dificulta la tasca dels professionals, que han de manipular uns mobles "obsolets, pesats i de difícil maneig" per a moure els pacients.

Denuncien que aquesta situació suposa riscos ergonòmics per a la salut del personal i que ja s'han donat casos de baixes laborals per lesions musculoesquelètiques. A més, CCOO ha insistit que els pacients mereixen estar en un entorn hospitalari "confortable i amb uns recursos materials adequats".

Per tot açò, el sindicat ha exigit a la direcció del centre que amb caràcter "immediat" duga a terme les mesures necessàries per a millorar l'atenció als usuaris.

També et pot interessar

stats