Cavadas reimplanta una mà a un marine dels Estats Units

El cirurgià valencià rebrà una condecoració de les forces navals com a mostra d'agraïment.

Cavadas ha rebut una condecoració de la Marina dels Estats Units com a mostra d'agraïment pel treball realitzat.
Cavadas ha rebut una condecoració de la Marina dels Estats Units com a mostra d'agraïment pel treball realitzat.

El cirurgià valencià Pedro Cavadas ha reimplantat amb èxit la mà dreta d'un marine nord-americà que va patir un accident a bord d'un submarí davant de la costa de Cartagena.

Cavadas, director del Servei de Cirurgia Reconstructiva de l'hospital de Manises, ha rebut una condecoració de la Marina dels Estats Units com a mostra d'agraïment pel treball realitzat.

El comandant de les forces navals dels Estats Units a Europa, l'almirall James Foggo, li ha entregat la condecoració en un acte a l'hospital de Manises, en el qual l'equip directiu del centre i Cavadas han explicat els detalls de la cirurgia.

Aquest és un nou repte del doctor Cavadas, que es dedica a la reconstrucció microquirúrgica des de 1994. Cavadas és especialista en donar solucions innovadores a pacients considerats com a inoperables o amb seqüeles de difícil reparació. Amb el seu equip format per tres cirurgians plàstics, el valencià executa aproximadament més de 1.800 operacions anuals.

Cavadas també ha aconseguit reconeixement internacional gràcies a la Fundació Pedro Cavadas, una ONG que proporciona cirurgia reconstructiva en l'Àfrica oriental de forma gratuïta.

També et pot interessar

stats