Cauen un 20% els ingressos a les UCI valencianes en una setmana

La Conselleria de Sanitat ha informat de 40 nous contagis i set defuncions. Actualment, hi ha 177 persones ingressades, 46 a les UCI

Una sanitària realitza una prova PCR
Una sanitària fa una prova PCR / À Punt NTC

La pressió hospitalària manté la tendència descendent a la Comunitat Valenciana. De fet, els ingressos a les unitats de cures intensives han baixat un 19,3% des de dilluns passat. Pel que fa als ingressos totals, en planta en són 177.

També són favorables les dades de nous contagis diaris. La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 40 nous contagis en les últimes 24 hores, cosa que fa que la mitjana a set dies continue sent descendent i se situe en 131,80. Així, fins ara se n'han registrat 391.729, dels quals n'hi ha 2.192 actius.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat n'ha notificat set de noves, però només cinc s’han produït durant els últims 7 dies. De les altres dues, una corresponen al mes de gener i l'altra al de febrer. Fins ara, han mort 7.377 persones per Covid-19. La Conselleria va canviar la forma de notificar els decessos la setmana passada.

També, des de la setmana passada, el departament de salut dirigit per Ana Barceló ja no proporciona dades sobre la situació de les residències de persones majors ni dels nous brots. 

També et pot interessar

stats