Catorze dels contagiats de la residència del Puig estan hospitalitzats

En total hi ha 132 infectats: 33 treballadors i 99 usuaris del centre.

Porta principal de la residència del Puig

Catorze dels 132 infectats de la residència del Puig han hagut de ser hospitalitzats per complicacions derivades de la malaltia de la Covid-19. Tots aquests que han rebut assistència hospitalària es corresponen a una part dels 99 usuaris del centre. La resta es mantenen a la residència. També en quarantena estan els altres contagiats, 33 treballadors.

El centre està intervingut des de dimecres per Sanitat i personal de l'Hospital de Sagunt hi treballa per a controlar-ne la situació. De tres casos coneguts la setmana passada s'ha passat, en sis dies, a un total dels 99 positius entre les persones majors residents.

Mentrestant, la comissió intercentres de les conselleries de Sanitat i Igualtat ja s'ha reunit per a estudiar el cas. D'acord amb la informació que ja s'està recollint, podrien decidir si cal obrir expedients i, si escau, imposar sancions.

La residència del Puig pertany al grup Savia-Gerocentros, impulsat pel constructor alacantí Enrique Ortiz i per Vicente Cotino, nebot de Juan Cotino, expresident de les Corts i exconseller. Vicente Cotino en va abandonar fa uns anys l'accionariat.

Actualment hi ha sis residències que es troben sota vigilància activa de la Conselleria de Sanitat, una a la província de Castelló, una a la d'Alacant i quatre a la província de València.

També et pot interessar

stats