Catarroja celebra la 48a edició del Concurs d’All-i-pebre

La cita gastronòmica ha reunit més 10.000 persones per a gaudir de la cuina més tradicional en un enclau únic com és l'Albufera.

150 persones han participat en la tradicional competició i han guisat el plat més conegut de l'Albufera.
150 persones han participat en la tradicional competició i han guisat el plat més conegut de l'Albufera.

Amb motiu de les festes majors, la localitat ha celebrat el tradicional certamen culinari d’all-i-pebre que celebra la 48a edició, cita obligada per als amants de la  gastronomia.  

Enguany, 150 persones han participat en la tradicional competició i han guisat el plat més conegut de l'Albufera. En total s'han preparat unes 4.000 racions del plat més típic de la zona, elaborat amb anguiles i creïlles. Amb una tradició pesquera i agricultora, i tenint a l’abast la varietat de fauna que presenta l’Albufera, no és gens estrany que Catarroja siga considerada el bressol d’all-i-pebre. 

Més de 10.000 persones han passat pel port de Catarroja durant aquestes festes majors per a disfrutar del plat més conegut d'aquest poble de l'Horta en un enclau únic com és l'Albufera.  

La festa continua aquest diumenge amb la festa de la VII Sega de l'Arròs, una activitat organitzada pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Arròs de València, que comptarà amb passejos amb barca, concurs de cant de batre i actuacions en directe.

També et pot interessar

stats