Castelló tindrà un parc ciclista que estarà unit a la ciutat per un carril bici

El parc, iniciativa del veïnat, estarà a la Ciutat del Transport i tindrà uns 217.000 metres quadrats.

Així serà el futur parc ciclista de Castelló
Així serà el futur parc ciclista de Castelló

La capital de la Plana Alta comptarà amb unes noves instal·lacions per a practicar ciclisme. Es tracta del primer parc ciclista de Castelló, un espai que estarà unit a la ciutat per un carril bici. El parc s'ubicarà a la Ciutat del Transport i tindrà uns 217.000 metres quadrats.

El projecte de construcció està ara en fase de licitació i, en acabar, hi haurà construït un circuit de 650 metres de llarg i sis d'ample. A més, el parc comptarà amb dos anells tancats: un tindrà una longitud de 150 metres i l'altre mesurarà 250 metres. L'obra és una proposta del veïnat, dins dels pressupostos participatius de la ciutat, i costarà 675.000 euros.

El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat que aquestes instal·lacions “permetran practicar diferents modalitats de ciclisme, tant des del punt de vista professional com aficionat, ja que comptarà amb un circuit tancat”.

El recorregut es podrà dividir en dos circuits de dimensions més xicotetes: un per a ciclisme de muntanya, que estarà sense pavimentar; i un altre auxiliar, per a practicar exercicis complementaris. Les instal·lacions estaran dotades amb il·luminació, una mesura que permetrà que es puguen aprofitar les vesprades d'hivern per a entrenar-se.

També et pot interessar