Castelló reparteix 70.000 polseres oficials de les festes de la Magdalena 2019

Els veïns i les veïnes les poden recollir a la plaça Major de la ciutat i a la tinença d'alcaldia del Grau fins que s'esgoten les existències.

Els veïns i les veïnes de Castelló comencen a recollir les polseres oficials de les festes de la Magdalena 2019
Els veïns i les veïnes de Castelló comencen a recollir les polseres oficials de les festes de la Magdalena 2019

Els veïns i veïnes de Castelló ja poden lluir la polsera oficial de les festes de la Magdalena. L'Ajuntament de la capital de la Plana ha començat a repartir-les aquest dijous, 70.000, tant a la seu del consistori a la plaça Major com a la tinença d'alcaldia del Grau, fet que ha ocasionat algunes cues al llarg del matí de persones que ja volien agafar la seua. 

La polsera és un disseny de Mónica Toledo, veïna de Castelló. Sobre un fons verd, el color característic de les festes, presenta els símbols més característics i evocadors de la Magdalena com ara les gaiates, l'ermita, la bandera, un castellonenc i una castellonenca. Un lema recorda que l'edició que se celebrarà enguany entre el 23 i 31 de març serà la que fa 75. 

El Patronat Municipal de Festes ha programat el repartiment amb la Junta de Festes. Hi col·laboren altres entitats com la Gestora de Gaiates, la Federació de Colles, la Federació Coasveca i altres associacions veïnals o de jubilats. Està previst que el patronat distribuïsca aquestes polseres en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, amb l'objectiu de promocionar les festes de la Magdalena, declarades d'interés turístic internacional el 2010. 

El repartiment es farà durant tot el dia de hui i demà, 18 de gener, tant a la plaça Major (dijous, de 10.30 a 13.00 i de 17.00 a 21.00h, i divendres en horari de vesprada) i a la tinença d'alcaldia del Grau (dijous i divendres només de vesprada). Les polseres es repartiran a Castelló fins a esgotar-ne les existències. 

També et pot interessar

stats