Castelló reconeix el treball del personal sanitari en el Dia de la Província

Entre els premiats enguany també estan l'escriptor Manuel Vicent, el club d'atletisme Platges de Castelló, el Banc d'Aliments i el col·lectiu FoodRation4All

Acte de celebració de la sexta edició del Dia de la Provincia a Castelló
Acte de celebració de la sexta edició del Dia de la Província a Castelló / À Punt NTC

Aquest diumenge s’ha celebrat el Dia de la Província de Castelló, després que l'any passat se suspenguera per la pandèmia. Enguany l’acte, que s’ha hagut de celebrar al paranimf de la universitat Jaume I per a complir les mesures de seguretat, ha volgut reconéixer el personal sanitari, que ha rebut l’Alta Distinció, com a protagonista de la lluita en primera línia contra el coronavirus. 

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha volgut agrair els ciutadans el seu ‘’esforç durant la pandèmia que ha permés aconseguir ser la regió d'Europa amb menys índex de contagis’’. I ha demanat disculpes per si les mesures adoptades per les institucions "no han arribat a tots".

Quatre premiats

Els altres quatre premiats han sigut l'escriptor de la Vilavella, Manuel Vicent, per la seua trajectòria, aportació a la societat i rellevància; el premi d'Innovació per a l'Institut de Tecnologia Ceràmica; el premi d'Esports al club d'Altletisme Platges de Castelló i el guardó de Solidaritat al Banc d'Aliments i al grup FoodRation4All. 

De l'escriptor Manuel Vicent, Martí ha dit que ‘’és el millor escriptor viu en la llengua de Cervantes’’. De l'Institut de Tecnologia Ceràmica, que són un referent en la transferència del coneixement’’, i del Platges de Castelló ha destacat que es ‘’el millor club d'atletisme espanyol de la història". 

Jose Martí ha destacat el treball de solidaritat del Banc d'Aliments i també de FoodRation4All, "un grup de voluntaris que des de fa molts anys han distribuït aliments per als més vulnerables i que hui col·laboren perquè la innovació i la digitalització s'incorporen al món de la solidaritat".

També et pot interessar

stats