Castelló es queda sense AVE per les obres del tercer carril del corredor mediterrani

Els viatgers hauran de fer transbord i desplaçar-se amb autobús o amb tren de rodalia o de mitja distància.

Ashotur lamenta la situació i assegura que influirà negativament en les reserves de les comarques de Castelló
Ashotur lamenta la situació i assegura que influirà negativament en les reserves de les comarques de Castelló

Castelló torna a quedar-se sense AVE per les obres d'implantació del tercer carril del corredor mediterrani que s'inicien aquest divendres, 5 d’octubre. L’actuació afectarà l'AVE Madrid-Castelló, que no circularà entre València i Castelló entre el 6 i el 17 d'octubre en una primera fase, i que també podrà ocasionar retards puntuals en els trens de rodalia. 

Les obres se centraran en l'ampliació de la via entre València i Sagunt. Així, aquestes es realitzaran a l'estació de Puçol i tindran com a conseqüència talls de vies i limitació de velocitat. 

Amb la supressió del trajecte de l'AVE Madrid-Castelló, els viatgers hauran de fer transbord per continuar, bé amb autobús o bé amb tren de rodalia o de mitja distància des de l'estació de Joaquim Sorolla fins a Castelló. La situació coincideix amb una setmana amb dos festius, el 9 i el 12 d’octubre, una data en què no circularà cap dels quatre trens diaris de l'AVE. 

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme, Ashotur, lamenta la situació i assegura que influirà negativament en les reserves de les comarques de Castelló.

D'altra banda, en la segona fase, entre el 18 i el 28 d'octubre, circularan dos combois entre Madrid i Castelló. Per poder agafar els altres dos, s’haurà de realitzar un transbord per a traslladar-se entre València i Castelló. 

Les obres es realitzaran en horari nocturn i en cap de setmana per tal d'evitar que afecte els viatgers de rodalies. No obstant això, ADIF ja ha anunciat modificacions puntuals en les línies de rodalia C5  i C6 per al 6, 8 i 9 d'octubre. 

També et pot interessar

stats