Castelló de la Plana suspén la Magdalena per l’increment dels contagis

Amparo Marco assegura que a partir de maig “reavaluaran” la situació per a prendre les “decisions oportunes”.

Castelló de la Plana suspén la Magdalena per l’increment dels contagis
Castelló de la Plana suspén la Magdalena per l’increment dels contagis

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha anunciat la suspensió del calendari festiu fins al maig atés l’increment dels contagis per coronavirus i com a mesura de prevenció amb l’objectiu d’evitar actes multitudinaris al carrer. Aquesta decisió comporta la suspensió de la festa de la Magdalena al març i l’esdeveniment Escala a Castelló, que tenia lloc en Setmana Santa.

La decisió s'ha pres aquesta vesprada en una reunió telemàtica en la qual ha participat l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, el regidor de Festes, Omar Braina, i representants del món de la festa. “Hem de continuar actuant amb responsabilitat i unir de nou esforços col·lectius i individuals que ens ajuden a fer front a la pandèmia”, ha manifestat Omar Braina.

L’alcaldessa ha apuntat que a partir de maig reavaluaran la situació i atenent l’evolució epidemiològica, prendran les “decisions oportunes” sobre la celebració d’actes festius i esdeveniments.

En concret, no es farà el tradicional carnestoltes que en condicions normals hauria acollit el Grau de Castelló del 12 al 14 de febrer, ni la Magdalena, prevista del 6 al 14 de març. Cal recordar que les festes de la Magdalena del 2020 ja es van suspendre i ajornar quatre dies abans de la declaració del primer estat d'alarma. Dos mesos després, el 12 de maig, es van suspendre definitivament de manera unànime. Quant a Escala a Castelló, tampoc podrà desenvolupar-se durant la Setmana Santa com és habitual.

També et pot interessar

stats