Castelló participa en un projecte de solidaritat amb els refugiats palestins

L'Ajuntament destinarà més de 50.000 euros per a millorar la seguretat alimentària dels palestins refugiats a la Franja de Gaza.

L'alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, signa el conveni de col·laboració de 50.000 euros amb l’ONGD Comité Espanyol de l'Unrwa.
L'alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, signa el conveni de col·laboració de 50.000 euros amb l’ONGD Comité Espanyol de l'Unrwa. / Ajuntament de Castelló

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat un conveni de col·laboració de 50.000 euros amb l’ONGD Comité Espanyol de l'Unrwa (Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient). L’objectiu d’aquest conveni és contribuir a millorar la seguretat alimentària de la població palestina que està refugiada a la Franja de Gaza. Gràcies a aquesta subvenció proporcionaran cistelles d'aliments a la població palestina. 

El regidor de Cooperació i Agenda 2030, José Luis López, ha afirmat que l'ajuda arribarà a més de 2.200 persones que estan en campaments de refugiats a Gaza. 

L’ajuda oferida pel Comitè Espanyol de la UNRWA a la Franja de Gaza compta amb dotze punts de distribució d’aliments repartits pel territori en qüestió. Es calcula que 729 dels sol·licitants de les ajudes  són dones, mentre que 663 són menors d’edat .

També et pot interessar

stats