Castelló ofereix la inscripció en l’Escola de Matí i de Vesprada a 38 centres educatius

El consistori informarà sobre les condicions i mesures sanitàries del servei als equips directius setmana vinent.

El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada
El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada / Ajuntament de Castelló

El servei municipal d’Escola de Matí i de Vesprada que facilita el Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló de la Plana s’activarà amb normalitat de cara al començament del nou escolar, després que el consistori haja tancat el procediment de licitació pública. Les activitats s’oferiran a tots els centres públics d’educació infantil i primària i d’educació especial de la ciutat, un total de 38 escoles que podran accedir a l’acolliment i atenció d’infants de 3 a 12 anys, prèvia i posterior a l’activitat lectiva.

La regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, i el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, es reuniran la pròxima setmana amb els equips directius dels centres per tal d’informar-los sobre les condicions del servei i sobre les mesures sanitàries que s’aplicaran en l’activitat. La neteja de les aules on es prestarà el servei abans de l’inici de les classes serà una d’aquestes indicacions, una tasca que assumirà la concessionària.

L’horari d’acolliment i atenció d’aquesta escoleta començarà a les 7.30 hores del matí els dies lectius i arribarà fins a les 9.00 hores. De vesprada, el servei començarà a les 17.00 i finalitzarà a les 18.30 hores. El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada i la combinació d’ambdós tindrà un cost de 40 euros.

També et pot interessar

stats