Castelló, escenari d'una nova edició de Divercuina de la Terra

La ciutat de Castelló comença demà dissabte, 15 de setembre, una nova edició de tallers de cuina al carrer destinats a xiquetes i xiquets.

Més de 180 xiquetes i xiquets de Castelló participaran en aquests tallers de cuina que tindran lloc a l'aire lliure
Més de 180 xiquetes i xiquets de Castelló participaran en aquests tallers de cuina que tindran lloc a l'aire lliure

La plaça de la Pescateria de Castelló es convertirà demà dissabte, 15 de setembre, en un escenari de la gastronomia tradicional de les comarques de Castelló. És la tercera edició de Divercuina, una iniciativa municipal destinada a xiquetes i xiquets de la ciutat i que pretén que la gent menuda es familiaritze amb els menús més típics de la zona.

La Regidoria de Consum ha explicat que hi ha més de 180 xiquetes i xiquets que hi participaran. Demà tindrà lloc de 10 del matí a 13:45 h en la plaça de la Pescateria. La regidora, Mary Carmen Ribera, ha dit que en aquesta nova edició es vol continuar aprofundint en el compromís de promoure entre el públic infantil el coneixement dels productes dels mercats, les verdures, les carns o els arrossos de la terra. Segons la regidora: "aquest taller de cuina infantil és un valor de futur per al desenvolupament del consum local".

Divercuina de la Terra està destinat a xiquetes i xiquets, entre 6 i 11 anys i se celebrarà tots els dissabtes de setembre i octubre en diferents places de Castelló.

També et pot interessar

stats