Castelló bat rècord en la quantitat d'usuaris del transport públic

La xarxa d'autobusos de Castelló i el Tram fan el millor semestre, amb quasi 4 milions de viatgers

El Tram és un dels transports públics que més usuaris tenen en els últims dos anys
El Tram és un dels transports públics que més usuaris tenen en els últims dos anys

Castelló ha tancat el primer semestre de l'any amb la millor dada d'usuaris de transport públic de la història. La xarxa pública d'autobusos urbans, interurbans i el Tram han sumat quasi 4 milions del mes de gener a juny. Segons el regidor de Mobilitat, Rafa Simó, "aquests usuaris suposen quasi 400.000 persones més que en el mateix període de l'any anterior". L'edil també ha afirmat: "Des del 2015 el transport públic urbà ha guanyat quasi un milió de passatgers".

El regidor de Mobilitat Urbana Sostenible, Rafa Simó, ha destacat: "La inversió en la creació de noves línies, la millora de freqüències, l'ampliació de serveis i la reordenació d'itineraris s'estan reflectint en aquest augment de l'ús del transport públic en els desplaçaments urbans".

Les xifres registrades confirmen la tendència a l'alça en l'ús del transport públic ala ciutat de Castelló, que encadena quatre mesos consecutius d'increment en el nombre de viatgers. Simó ha subratllat la importància de "millorar l'eficàcia i eficiència de la xarxa pública d'autobusos per a oferir una alternativa al vehicle privat motoritzat en els desplaçaments urbans i fomentar una mobilitat més sostenible".

El regidor assegura: "Es tracta d'una xifra rècord de viatgers, que suposa quasi un milió de passatgers més que en el primer semestre del 2015".

Castelló disposa ara de tres noves línies d'autobús urbà i ha ampliat el servei en altres sis rutes i ha redissenyat itineraris per a fer-los més operatius.

D'altra banda, el regidor s'ha mostrat confiat que la tendència a l'alça es mantinga perquè augmentar l'ús del transport públic suposa millorar la mobilitat de la ciutat i apostar per la sostenibilitat.

També et pot interessar

stats