Castelló acull el Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat

Té com a objectiu la construcció d'una millor ciutat i, per això, busca la participació de la ciutadania.

La ministra Dolores Delgado, durant l'acte.
La ministra Dolores Delgado, durant l'acte.

La capital de la Plana Alta es converteix en la seu del Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat que organitza el PSOE, i al qual assisteix la ministra de Justícia, Dolores Delgado, el president de la Generalitat, Ximo Puig i la presidenta del partit, Cristina Narbona.

Segons l'organització, aquest encontre té per objectiu “que entre tots puguem construir una ciutat amable, segura i habitable, d'acord amb el model que un dia somiem”, pel que se celebra a diferents ciutats espanyoles i convida la ciutadania assistent a prendre la paraula i aportar idees.

En l'esdeveniment també intervenen l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la secretària federal de Política Municipal, Susana Sumelzo, la directora general de Justícia i Interior del Govern d'Aragó, María Ángeles Júlvez, l'alcalde de Fuenlabrada, Javier Ayala, l'alcaldessa de Salobreña, María Eugenia Rufino i la secretària d'Estat de Seguretat, Ana Botella.

Aquest és el segon gran esdeveniment que el PSOE celebra a Castelló en 2018, després del que va protagonitzar l'aleshores secretari general del partit i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en una assemblea oberta sobre les pensions.

També et pot interessar

stats