Els casos de coronavirus a Espanya pugen a 441

Sanitat ha confirmat que almenys 30 pacients ja han rebut l'alta.

Els casos de coronavirus a Espanya pugen a 441
Els casos de coronavirus a Espanya pugen a 441

Segons el director del Centre d'Alertes Sanitàries, Fernando Simón, hui hi ha un total de 441 casos de coronavirus a Espanya, 93 més que ahir, però casi tots associats a grups ben identificats de casos coneguts. Això significa que s'ha reduït el nombre de zones on hi ha dubtes sobre una possible transmissió comunitària associada a aquests casos.

A més, la mort d'un home de 91 anys a Madrid i d’un de 90 a Vitòria eleven a deu de la xifra de víctimes en el conjunt d'Espanya.

Recuperació de pacients

Simón ha indicat que s’han recuperat ja almenys 30 dels pacients que s’havien detectat fins ara i que cada dia se’n recuperen més. Malgrat això, com que entre els grups de persones afectades hi han persones que pertanyen a poblacions fràgils, hi ha hagut deu defuncions fins ara que, si bé son lamentables, entren dins del que es podria esperar pel tipus de transmissió.

Dades per comunitats autònomes

Fernando Simón ha facilitat també les dades dels casos de coronavirus per comunitats autònomes. El major increment s’ha donat a Madrid, on ara mateix n'hi ha 174, però en grups que estaven identificats i, per tant, no augmenten el risc de transmissió. A la Comunitat Valenciana es manté la xifra de 30 després de l'últim cas detectat ahir a l'Hospital General d'Alacant.

També et pot interessar

stats