Els casos de bronquiolitis augmenten entre els adults de cara a Nadal

El panorama víric canvia a la Comunitat Valenciana i baixen les infeccions en la població infantil

La població infantil es recupera de l'epidèmia de bronquiolitis i augmenten els casos en la població adulta / À Punt NTC

El panorama víric canvia a la Comunitat Valenciana. Baixen els casos de bronquiolitis que afectava especialment la població infantil i es tripliquen les malalties respiratòries en adults respecte a la resta d'Espanya. Veus expertes insisteixen a recuperar el que hem aprés en la pandèmia: mascareta, distància i vacunació.  

Ho diuen els experts i ho corroboren les xifres de Sanitat. La covid ha evolucionat a 234 casos per 100.000 habitants, mentre que la grip té 329 casos i la resta de virus respiratoris tenen una incidència més baixa, però que quasi triplica els casos registrats a Espanya. Així, als hospitals es veuen pacients amb múltiples infeccions simultàniament, obrint la porta als bacteris.

En general, la Comunitat Valenciana es troba en 1.440 casos. Amb aquest panorama, les veus expertes recorden que el millor regal que podem fer és protegir la salut dels qui estimem.

També et pot interessar

stats