La casa més cara de la Comunitat Valenciana es troba a Xàbia

Amb un preu de 9,5 milions d’euros, és un dels immobles més cars d’Espanya, en una llista que encapçala una mansió de Màlaga que costa 34 milions d’euros

Imatge de la casa més cara de la Comunitat Valenciana, ubicada a Xàbia
Imatge de la casa més cara de la Comunitat Valenciana, ubicada a Xàbia / Costa Houses

Segons un estudi d'Idealista, una mansió al Portitxol, a Xàbia (Marina Alta), és la casa més cara en venda a la Comunitat Valenciana, amb un valor de 9,5 milions d'euros. L'immoble es troba entre els de major preu a Espanya, una llista que encapçala una propietat a Màlaga valorada en 34 milions d'euros.

La casa en qüestió és una mansió de luxe al costat de la mar a Xàbia amb 2.300 metres quadrats i llicència per a heliport.

El rànquing de cases més cares arreu de l’Estat

La de la Zagaleta, a Màlaga, és la casa més exclusiva d'Espanya, segons l'informe, en el qual s'inclouen les cases més cares que hi ha actualment en el mercat. La majoria estan ubicades en aquesta província andalusa i l'illa de Mallorca.

La mansió a la Zagaleta es troba en un terreny de 6.800 metres quadrats. L’immoble té setze habitacions, un garatge amb capacitat per a quinze vehicles, un balneari, una sauna, una sala de massatges i fins i tot una perruqueria. També ofereix una piscina coberta climatitzada de 20 metres i una altra exterior de 25 metres.

També a Màlaga, en concret a Benahavís, se situa la Villa en la Zagaleta, de 3.000 metres quadrats i una parcel·la de 8.000 metres quadrats. Situada en l'exclusiva urbanització de la Zagaleta, compta amb onze habitacions, una piscina "infinita", pista de bitlles i sala de cinema. Aquesta vil·la està a la venda per un preu total de 29 milions d'euros.

A Marbella se situen les dues següents cases del rànquing. Per un preu de 27,5 milions d'euros es troba a la venda Vila Olympus, una espectacular residència situada en Cascada de Camoján, una de les comunitats privades més prestigioses de Marbella. Aquesta casa compta amb nou "luxosos dormitoris", un balneari, un gimnàs, una sauna i moltes altres comoditats.

En primera línia de platja es troba la quarta casa més cara, amb una extensió de 2.000 metres quadrats, entre els quals hi ha una gran piscina, un jardí d'estil japonés i també una cascada. El preu és de 25 milions d'euros.

En cinqué lloc, a Port d'Andratx, a Mallorca, es troba una vil·la de sis habitacions en nova construcció, a la venda per 24,9 milions d'euros. Compta amb una piscina de 25 metres, gimnàs, sauna i un exclusiu heliport.

Completen la llista altres cinc cases, que es reparteixen igualment entre la costa malaguenya i la comunitat balear. La més econòmica té un preu de 21 milions d'euros, situada a Calvià, a Mallorca.

També et pot interessar

stats