Carrosses d’Alacant per a les cavalcades de Reis

Una empresa de Sant Vicent del Raspeig revoluciona el concepte de carrossa amb la creació d’enginys articulats i que interactuen amb el públic.

Carrosses d’Alacant per a les cavalcades de Reis

L’empresa Carros de Foc de Sant Vicent del Raspeig fa 25 anys que dissenya i fabrica carrosses articulades i ginys mecànics per a qualsevol tipus de cavalcada i espectacle de carrer. Enguany una trentena dels seus productes participaran en les cavalcades dels Reis d’Orient de Torrejón de Ardoz, Palència, Úbeda, Sant Joan d’Alacant, Manises, Xixona, Alcoi i Sant Vicent del Raspeig. A hores d’ara els treballadors d’esta empresa de l’Alacantí traslladen les carrosses, els titelles gegants i els aparells aeris necessaris perquè este pròxim dissabte els xiquets i xiquetes dels diferents municipis on hi seran presents puguen gaudir amb les històries que duen damunt.

El que va començar com el somni del seu fundador, Miguel Ángel Martín, que només volia aconseguir carrosses articulades i més interactives, es hui un mitja de vida que els ha dut ja a llocs tan allunyats com la Xina, els Estats Units, Dubai o Xile i a bona part d’Europa. El grup manté ara dos d’eixes titelles gegants en el carrer principal de Las Vegas i ha participat dos anys en el Festival Burning Man que se celebra al desert de Nevada.  

També et pot interessar

stats