Les carreteres valencianes es cobren tres víctimes mortals en les festes nadalenques

Les comarques centrals són les que més sinistralitat registren, amb tres accidents mortals.

Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit ocorregut al terme de Paterna
Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit ocorregut al terme de Paterna / Europa Press

Tres persones han mort a les carreteres valencianes durant les festes nadalenques, una més que en el mateix període de l’any anterior, el que suposa un increment del 33% de sinistres amb víctimes mortals. Aquest balanç comprén els accidents ocorreguts des de les 15 hores del 20 de desembre fins a la mitjanit del 6 de gener, dia de Reis.

Enguany s'han produït quatre accidents que deixen un balanç de quatre ferits greus. El nombre s'ha reduït, ja que ha passat de cinc a un, un descens del 80% respecte al Nadal del 2018.

A les comarques del nord no hi ha hagut cap accident durant els 18 dies de l’operació Nadal de la Direcció General de Trànsit (DGT). A les comarques del sud, s’ha registrat un únic accident mortal –la mateixa xifra que l’any passat–, mentre que a les comarques centrals hi ha hagut tres accidents, un més que l’any passat, i tres morts en lloc de dos, la qual cosa suposa augment del 50%.

Al conjunt de l’Estat, 57 persones han mort aquest Nadal en 52 accidents en xarxa viària, és a dir, huit persones més que durant el mateix període festiu anterior. Les eixides de la via han sigut la principal causa de mort en aquests sinistres, d’acord amb el balanç definitiu que ha oferit la DGT.

També et pot interessar

stats