Més de tres milions per vivenda: el carrer més car de la Comunitat Valenciana
L'exclusiva zona, amb propietats que superen els 3 milions d'euros i vistes a la cala de la Granadella, ocupa la posició setena en el rànquing per comunitats autònomes
Les propietats immobiliàries ubicades al carrer del Pic Tort de Xàbia tenen un preu mitjà de 3.080.409 euros segons el portal Idealista, que identifica aquesta via com la més cara per a comprar una vivenda de tota la Comunitat Valenciana. L’exclusiu carrer està en un paratge privilegiat del litoral de la Marina Alta, amb vistes a les aigües cristal·lines que banyen la cala de la Granadella.
El cost per vivenda d’aquest serpentejant camí que puja per un dels penya-segats de la costa xabienca duplica el dels carrers més cars de ciutats com Sant Sebastià o Santander. Un import que contrasta amb el de la Pobla Llarga, que Idealista identifica com la localitat valenciana amb les vivendes més barates amb un preu mitjà de 448 euros per metre quadrat.
Amb un preu mitjà per damunt dels 3 milions, la valenciana se situa en la cinquena posició en el rànquing que el portal immobiliari fa de les vivendes més cares per comunitats autònomes, una llista encapçala Calvià, un municipi costaner ubicat a la serra de Tramuntana de Mallorca. Les vivendes del carrer més exclusiu de la localitat balear tenen un preu mitjà de 7.043.750.
En segona posició, i a molt poca distància, està una urbanització de Benahavís, a Màlaga, amb un preu mitjà de 7.042.462 euros. El passeig de Los Lagos, ubicat a Pozuelo, a Madrid, ocupa la tercera posició del llistat elaborat per Idealista amb un preu mitjà de 5.248.039, seguit de l’avinguda Rocaferrera, de Sant Andreu de Llavaneres, a Barcelona, amb un preu de 4.194.666.
Les propietats més econòmiques d’aquesta llista de preus prohibitius estan a Castella-la Manxa, Extremadura o Navarra.
Vivendes ubicades a les Balears, Madrid i Màlaga copen les deu primeres posicions del rànquing absolut de carrers amb preus més elevats d’Espanya. Al llistat, els preus no baixen dels 4 milions i mig d’euros.
Més llegit
-
Estos són els dotze festius autonòmics del calendari laboral del 2026
-
À Punt estrena l’exitosa sèrie britànica ‘Doc Martin’, una comèdia diària per a les vesprades d’estiu
-
Moren tres banyistes d'edat avançada a les platges de Gandia, Dénia i Benissa
-
Almussafes registra un sisme de magnitud 2,7 i Silla dos més, de magnitud 2,1 i 1,9, respectivament
-
Les farmàcies estudien fer vaga pels impagaments: "Hem de demanar préstecs per a sufragar la despesa de la Seguretat Social"
-
Condemnats a 20 i 12 anys de presó dos dels quatre acusats d’abús sexual a una menor a la Vall d’Albaida
Més vist
-
Informe | La Laboral de Xest
-
29.06.2025 | Entrada de Moros i Cristians de Benissa | Primera part
-
29.06.2025 | Entrada moros i cristians de Benissa | Segona Part
-
30.06.2025 | A la fresca
-
La Universitat Laboral de Cheste, ciutat educativa de primer nivell
-
Carles Alberola recorda la Universitat Laboral de Cheste: “Era un paradís”
Més escoltat
-
30.06.2025 | Línia de fons
-
30.06.2025 | Luís Fernández, VIELCA INGENIERÍA
-
30.06.2025 | 90 minuts
-
27.06.2025 | L'estiu 'A la fresca' amb Eduard Forés i Maria Fuster
-
30.06.2025 | “Fil d’Irene”, el calvari de les dones migrants llatinoamericanes que busquen una nova vida als Estats Units
-
30.06.2025 | A poqueta nit | Primera Part