Carrefour retira unes disfresses sexistes després de la denúncia d'una tuitera

Ana Polo va fer la denúncia en un fil de Twitter i la cadena de supermercats ha reconegut l'error i ha retirat els vestits.

Un dels anuncis de Carrefour retirats
Un dels anuncis de Carrefour retirats

“Arriba carnestoltes, aquesta època tan bonica en què tota professió serà hipersexualitzada”. Així comença el fil de Twitter d'Ana Polo, una sèrie de publicacions en el compte de la tuitera en què es mostraven les imatges del web de Carrefour amb diferents disfresses per a dones per a carnestoltes. Vestits de dona policia, de l'FBI, d'hostessa o d'infermera. Però no amb els uniformes propis d'aquestes professions, sinó amb el denominador comú de falda curta i escot.

Un fet que va indignar la tuitera i que va denunciar en la xarxa social, amb una gran repercussió en el canal. Ana Polo anava analitzant cada disfressa amb un to irònic, destacava el component sexista de la roba i com, al seu parer, aquest fet és habitual en les disfresses de carnestoltes. La publicació ha tingut un gran seguiment. Tant és així que la cadena de supermercats es va disculpar oficialment també en el seu compte de Twitter i va assenyalar que retiraria aquestes disfresses.

També et pot interessar

stats