Carlos Valiente i Juanvi Camarasa, guanyadors dels Premis de la Perruqueria Espanyola

Entre els quinze finalistes del concurs hi havia set perruquers valencians amb col·leccions molt destacades.

VÍDEO | Carlos Valiente i Juanvi Camarasa, guanyadors dels Premis de la Perruqueria Espanyola

Els Premis de la Perruqueria Espanyola han tingut dos valencians entre els guanyadors. Es tracta de Carlos Valiente, d'Alzira i Algemesí, i Juanvi Camarasa, del saló De Sancho de València. Valiente ha aconseguit el títol de perruquer espanyol de l'any, la categoria principal amb què el certamen premia la trajectòria professional en l'últim any, mentre que Camarasa ha sigut guardonat amb el premi perruquer revelació de l'any, destinat a professionals menors de 28 anys.

El Club Fígaro convoca anualment aquests premis, que s'atorguen en cinc categories: perruquer revelació, col·lecció comercial femenina, col·lecció comercial masculina, col·lecció d'avantguarda i el guardó més prestigiós, el de perruquer espanyol de l'any. A més, s'entrega un sisé guardó, el premi Passarel·la Fígaro, valorat per un jurat especialitzat, a la millor posada en escena durant la passarel·la.

Un total de 72 firmes procedents de tots els punts d'Espanya han presentat fins 140 col·leccions fotogràfiques en les quatre categories diferents, i, a més, tots preseleccionats pels companys de professió en una votació oberta prèvia, podien presentar també la seua candidatura per a la cinquena categoria, el premi estrela, perruquer espanyol de l'any, que finalment té l'alzireny Carlos Valiente.

Club Fígaro és una iniciativa associativa que va nàixer en 2008 de la mà de set de les firmes de perruqueria més reconegudes del país i que reuneix un centenar dels millors perruquers creatius espanyols.

També et pot interessar

stats