Carlos Gajero, nou cap superior de Policia en la Comunitat Valenciana

El fins ara comissari principal era cap de la unitat central responsable de l'àrea de Ciberamenaces de la Comissaria General d'Informació

Carlos Gajero Grande, cap superior de Policia en la Comunitat Valenciana
Carlos Gajero Grande, cap superior de Policia en la Comunitat Valenciana / Ministeri de l'Interior

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha nomenat este dilluns, a proposta del director general de la Policia, Francisco Pardo, el comissari principal Carlos Gajero Grande com a nou cap superior de la Comunitat Valenciana.

Després d'ingressar en la Policia Nacional el 1994, la primera destinació de Gajero va ser la Prefectura Superior de Madrid, en els grups de Seguretat Ciutadana i Prevenció de la Delinqüència, ha informat Interior en un comunicat. El 1998, va ser destinat a la Comissaria General d'Informació, on va romandre deu anys exercint diferents llocs operatius en l'àmbit antiterrorista. Després del seu ascens a inspector cap, l'any 2009, va ser destinat a la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Tècnica com a coordinador de projectes tecnològics i de gestió de Fons Europeus en la Policia Nacional.

L'any 2014, en assolir la categoria de comissari, va ser nomenat cap de la Brigada d'Estrangeria i Fronteres a Sant Sebastià. Un any després, va tornar a la Comissaria General d'Informació, on va assumir la direcció del projecte de desenvolupament i implantació del nou Sistema d'Intel·ligència i la coordinació de projectes tecnològics i d'innovació. I el 2022 va ascendir a comissari principal i fins a l’actual nomenament era cap de la unitat central responsable de l'àrea de Ciberamenaces de la Comissaria General d'Informació.

Gajero ha rebut diverses condecoracions, entre les quals destaquen dos Creus al Mèrit Policial amb Distintiu Roig i tres amb Distintiu Blanc, així com nombroses felicitacions públiques i reconeixements d'altres institucions. 

També et pot interessar

stats