Carlos Fabra: “Parlarem dilluns, quan parle amb el meu advocat”

L’expresident de la Diputació de Castelló està investigat per ocultar béns per a evitar pagar 1,4 milions del cas ‘Naranjax’

VÍDEO | Carlos Fabra: “Parlarem dilluns, quan parle amb el meu advocat”

L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra ha rebutjat valorar als micròfons d'À Punt Notícies les investigacions. Tan sols ha respost a través de l'intèrfon que aquest dilluns parlarà una vegada que analitze les acusacions amb el seu advocat.

Fabra ha fet aquestes declaracions una vegada que aquest dijous s’ha alçat el secret sobre les investigacions que van portar dimarts a l’escorcoll del seu domicili.

En concret, el jutjat d'Instrucció número 4 de Castelló investiga si Fabra va ocultar béns del seu patrimoni per a dificultar l'execució de la sentència de l'Audiència de Castelló de l'any 2013 per la qual el van condemnar a quatre anys de presó i al pagament d'una multa d'1,4 milions d'euros com a autor de quatre delictes fiscals en el conegut com cas Naranjax.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el jutge instructor ha acordat ja l'alçament del secret que pesava sobre les diligències, obertes el 2017 després d'una denúncia de la Fiscalia per la possible comissió de delictes de tràfic d'influències, blanqueig de capitals, suborn i negociacions prohibides als funcionaris, sense perjuí d'una ulterior qualificació.

En la causa estan investigats de moment el mateix Carlos Fabra, la seua dona, un dels seus fills i una quarta persona.

L'expresident de la Diputació de Castelló ha rebutjat valorar als micròfons d'À Punt Notícies les investigacions. Tan sols ha respost a través de l'intèrfon que aquest dilluns parlarà després d'haver analitzat les acusacions amb el seu advocat.

També et pot interessar

stats