Carles Esteve demanarà la dimissió de Gloria Calero si no s’investiga l’actuació policial

El diputat de Compromís creu que s’ha d’obrir després dels incidents posteriors a la manifestació d’aquest dijous a València.

Moment de l'agressió al diputat de Compromís, Carles Esteve
Moment de l'agressió al diputat de Compromís, Carles Esteve

Els incidents ocorreguts entre alguns grups violents i la policia aquest dijous després de la manifestació contra la detenció del raper Pablo Hasél a València afectaren de ple el diputat de Compromís a les Corts, Carles Esteve. El polític va rebre un colp de porra d’un dels policies quan circulava pel carrer de manera pacífica en el lloc on s’estaven produint.

Esteve ha sigut entrevistat en Les notícies del matí d’À Punt Mèdia, on ha explicat com va viure els fets. Segons ha assegurat, tot va començar “amb una agressió no motivada per part de la policia”. Segons ha dit, no va ser una concentració molt multitudinària i va haver-hi “una resposta interna de rebutjar aquest tipus de violència”.

El diputat de Compromís creu que “la manera de contindre les agressions puntuals va ser, per part de la policia, desproporcionada”, ja que qui té l’ús de la violència legítima en les seues mans “ho ha de fer amb cura, i no s’està donant”.

Per això, Carles Esteve ha assegurat que exigiran responsabilitat i que es facen totes les investigacions possibles i que, en cas que la delegada del govern central a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, no vulga fer-les, demanarà que dimitisca.

Més concretament, el diputat de Compromís ha dit que demanaran que s’òbriga una investigació policial, ja que, “les conductes puntuals de la policia s’han d’investigar fins a les últimes conseqüències”.

També et pot interessar

stats