Com ha canviat la situació al teu municipi des del final de l'estat d'alarma?

La radiografia de l'epidèmia en els 542 municipis valencians durant el mes de maig mostra una evolució favorable pràcticament global

Terrassa d'un bar a València
Terrassa d'un bar a València / Biel Aliño (Efe)

La radiografia de l'epidèmia als 542 municipis valencians durant el mes de maig mostra una evolució favorable pràcticament global. Les dades d'aquesta taula estan organitzades per població, però es poden reordenar seleccionant qualsevol altra columna o buscant qualsevol municipi.

La columna de positius mostra els casos actius en els últims 14 dies i en la columna de la Incidència Acumulada (IA) es pot veure l'evolució dels casos per cada 100.000 habitants a principis del mes de maig i en l'actualitat, un mes després. Per últim, també es mostra el nivell de risc actual dels muncipis segons el semàfor Covid-19 del Ministeri de Sanitat.

Les dades estan basades en l'actualització que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública fa cada dimarts i divendres. En aquesta taula es pot veure el nombre de positius actuals, segons l'última actualització d'aquest 1 de juny, com ha pujat o ha baixat la incidència des del 4 de maig (just abans del decret que posava fi a l'estat d'alarma, del 9 de maig) fins a aquest dimarts.

També et pot interessar

stats